Tuesday, 24 January 2017

praktikal ):

Tuesday, 24 January 2017
salam semua. hi. tak sangka praktikal ni macam ni.. bosan dan erm terlalu dewasa.

----OFF RECORD---

baru 2 hari berlalu. syukur praktikal kos ni 2 bulan je. so ada lagi 7 minggu 3 hari. argh. kalau sepanjang semester a.k.a 4 bulan ke.. jenuh aku. memang tak boleh apply firma kecik, pening jadinya. tapi syukur tang orang2 disitu sangat baik dan so sweet. dorang sangat baik lah! belikan breakfast, treat lunch, caring and many more. sangat memahami budak praktikal ini.

despite semua keburukkan2 praktikal ni, aku yakin ada lagi 1000 hikmah dan kebaikkan yang tersorok yang aku tak nampak and maybe berguna in future. semoga aku berjaya melepasi praktikal dengan jaya dan dapat markah terbaik untuk PRACTICAL TRAINING amin. hmm to supervisor, please, give me full marks. kbai. mmuah
Amira's Blog © All Rights Reserved. 2010-2016